Пятница, 26.04.2024, 03:38
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум ВІЧ НА ВІЧ » Украинские исполнители » Метал » Inner Maze (melodic metal)
Inner Maze (melodic metal)
insane_personДата: Четверг, 17.07.2008, 09:27 | Сообщение # 1
Группа: Удаленные





Inner Maze була заснована влітку 2005 року гітаристом Slicer та вокалістом Henry. За мету було поставлено грати технічний та приємний для слуху melodic death/doom за можливої участі класичного жіночого вокалу, клавіш та ін. Група майже відразу поповнилась ритм-гітаристом та барабанщиком. Але перший склад, що міг теоретично грати музику, яка максимально наближалась до зазначеного напрямку, сформувався лише восени 2006 року.

На той момент група складалася з двох гітар, барабанщика, басиста, вокалу та клавіш. Проте, ще протягом року відчувались деякі негаразди, пов’язані з цілісністю складу. За період часу від весни 2006 до осені 2007 група змінила п’ятьох барабанщиків, а також змінилася назва з Mental Tragedy на Inner Maze. Остаточно повноцінним життям група почала жити саме із осені 2007 року з приходом барабанщика Едуарда Саркіца.

Перший концерт відбувся у клубі „Барви” 29 листопада 2007. На даний момент група працює над записом свого першого альбому. У своєму активі Inner Maze має один демо запис із п’яти треків, що був створений восени 2007 року. http://innermaze.com.ua/songs.html

# Сучасний склад:
Андрій Henry Попов – вокал
# Олександр Slicer Котляров – соло-гітара
# Антон Мордерер – ритм-гітара
# Дмитро Мордерер – бас-гітара
# Едуард Ed Саркіц – барабани
# Minka MINE – клавіші

 
Форум ВІЧ НА ВІЧ » Украинские исполнители » Метал » Inner Maze (melodic metal)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: