Пятница, 29.03.2024, 09:47
Меню сайта
Форма входа
Календарь новостей
«  Август 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Друзья сайта
каталог сайтів Офіційний сайт гурту 'Серцевий Напад' Neformat.com.ua -- Киевский ресурс неформатной музыки Всеукраинский портал для музыкантов
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Мини-чат
200
Главная » 2008 » Август » 17 » 13.09.208 виступ на Гала-концерті " Рок у твоему місті"
13.09.208 виступ на Гала-концерті " Рок у твоему місті"
17:33

Рок у твоему містіУперше в рамках Музичного Ярмарку стартуватиме загальнонаціональний фестиваль української музики «ДніПРО»
«ДніПРО – стихія музичної нації»


«ДніПРО» - це фестиваль української музики, в основі якого ПРОФЕСІЙНІСТЬ і ПРОФЕСІОНАЛІЗМ українських музикантів, виконавців, звукорежисерів, лейблів, компаній, які працюють на ринку професійного звукового й світлового обладнання, ЗМІ, музичних навчальних закладів, українських шанувальників музики різних стилів і напрямків. Уперше в історії українського музичної галузі ми об’єднуємо усіх учасників творчого процесу, не розділяючи їх на митців і обслуговуючий персонал, на зірок і сіру публіку, а даючи можливість кожному самореалізуватися і відчути себе невід’ємною частиною музичного простору України.

Загальнонаціональний фестиваль української музики «ДніПРО» є унікальним мистецьким явищем, оскільки збирає представників абсолютно усіх напрямків української музики. Проте на зібранні одних лише україномовних якісних професійних музикантів діяльність фестивалю не обмежується. Фестиваль покликаний залучити якнайширші кола шанувальників музики до власне музикування та професійного «слухання» - незалежно від вікових особливостей, рівня освіти, соціального статусу. Такий підхід кардинально змінює інформаційну ситуацію довкола українського музичного простору, адже ЗМІ не зможуть проігнорувати УКРАЇНСЬКУ МУЗИЧНУ НАЦІЮ.
Аби дати можливість самоідентифікувати МУЗИЧНУ НАЦІЮ, фестиваль «ДніПРО» започатковує кілька акцій:

1. Перепис МУЗИЧНОЇ НАЦІЇ УКРАЇНИ – протягом 11-14 вересня 2008 року всі, хто вважає себе причетним до нової формації, мають змогу про це засвідчити на сувої, проставивши своє прізвище, ім’я, місто походження, фах. Таким чином, ми започатковуємо новий літопис наймузичнішої нації світу – складаємо її перепис, визначаємо чисельність, щоб пізніше оприлюднити статистичні дані в ЗМІ щодо складу музичної нації, її музичних зацікавлень. Цей перепис покликаний на об’єднання людей довкола найдемократичнішого виду мистецтва – музики, яка здатна інтегрувати особистість, впливати на її всебічний розвиток, відтак закладає наріжний камінь у формування особистої й національної культури.

2. Рекорд «СТИХІЯ МУЗИЧНОЇ НАЦІЇ» - 14 вересня 2008 року учасники нової формації зберуться, аби довести, що українці – наймузичніша нація світу. У ході заходу всі учасники шикуються у п’ять кілець – створюючи таким чином прототип нотного стану. Чому нотний стан замкнений? Музика не може розірватися в житті кожного з нас, вона об’єднує, на собі замикає реалізацію особистості й особистостей, що формують націю. Нотний стан пустий внаслідок того, що кожен із нас має можливість записати музику у власному ключі, почати з тих або інших нот, у тій чи іншій тональності.

На акції фестивалю запрошуються українські й закордонні ЗМІ.
Важливими учасниками усіх заходів є компанії, які сьогодні працюють на музичному ринку України й пропонують професійне обладнання. Вони беруть на себе зобов’язання ЯКІСНОГО забезпечення проведення «ДніПРО». Тим самим фестиваль створює простір унікального поєднання мистецьких явищ і технологічного поступу, знімає штампи щодо традиційного розуміння української музичної культури і запроваджує нові стандарти у її сприйнятті, розумінні, функціонуванні, подачі.
Діяльність «ДніПРО» також спрямована на впровадження сучасних технологій музичного навчання, тому ми, не відкидаючи здобутків української музичної освіти, залучаємо професійних педагогів, навчальні заклади, студентство, учнів до активної позиції щодо освітніх інновацій, методик навчання й домашнього музикування, що в майбутньому дасть можливість сформувати не лише клас музичних віртуозів, а й допоможе заохотити широкі кола українців до музикування як одного з найбільш оптимальних, розвивальних і цікавих способів дозвілля й саморозвитку.


На фестивалі працюватимуть окремо сцени:
11 вересня 2008 року – Сцена 1. – Академічні колективи.
Сцена 2. – Етно, фолк.

12 вересня 2008 року – Сцена 1. – Джаз, електронна, експериментальна музика.
Сцена 2. – Радіо-сцена (радіо ді-джеї).
Сцена 3. – Електронна музика

13 вересня 2008 року – Сцена 1. – Хіп-хоп, брейк, R’n’b.
Сцена 2. – Дитяча сцена.
Сцена 3. – гала-концерт «Рок у твоєму місті»

14 вересня 2008 року – Сцена 1. – Прес-конференція музичних радіостанцій, телеканалів, друкованих ЗМІ .
Сцена 2. – Етно, фолк.
Сцена 3. – гала-концерт «Рок у твоєму місті»



МІСЦЕ І ЧАС ПРОВЕДЕННЯ
11-14 вересня 2008 року, м. Київ,
Національний комплекс "ЕКСПОЦЕНТР УКРАЇНИ" пав. 1, 2, 3, 7, 9 (адреса: пр. Ак. Глушкова, 1).


Місце і час виступу гурту Віч на Віч:
13 вересня 2008 року, м Київ,
Національний комплекс "ЕКСПОЦЕНТР УКРАЇНИ" пав. 1, 2, 3, 7, 9 (адреса: пр. Ак. Глушкова, 1).

17.40до 18.00

Просмотров: 1070 | Добавил: INSANE_PERSON
Всего комментариев: 3
1 klima  
0
Вау! Неплохо...

2 ЇЖАКИ СМІЮТЬСЯ  
0
Сподіваюсь ми там теж будемо :)

3 AltDel  
0
klasno!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]