Пятница, 19.04.2024, 09:54
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум ВІЧ НА ВІЧ » Украинские исполнители » Панк/поп-панк/ска » "ОРдЕН" (Днепропетровск)
"ОРдЕН" (Днепропетровск)
oktopusДата: Воскресенье, 05.10.2008, 18:34 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline

Гурт «Орден» був заснований в грудні 2005 року. Спочатку він мав назву «Орден октопуса», але через те що вона важко запам’ятовувалась була змінена на «Орден». На початку творчого шляху було не просто, найбільшою перепоною була відсутність нормальних інструментів, особливо барабанної установки, тому хлопцям доводилося її збирати з того що було під рукою, що звісно не давало якісного звучання. Згодом власними силами, без чиєїсь допомоги, вони назбирали гроші та купили все необхідне, звісно мінімальний рівень, але це вже щось.
Склад гурту багато разів змінювався. Перший склад нараховував чотири людини. На даний момент гурт складається з трьох: Комелин Ігор (гітара, вокал), Дмитро Музика (бас-гітара, бек-вокал), Брова Дмитро (ударні).
В текстах пісень описуються життєві ситуації та погляд хлопців на них. Гурт не зациклюється на стилі музики та постійно експериментує, тому в результаті отримали, такий собі, стильовий коктейль. Хоча спочатку орієнтувалися на грандж.
У хлопців є, так би мовити, своя філософія, вони вважають що гурт це не купка людей яка грає музику, а команда, саме команда, яка творить та намагається свої творіння показати світові. Команда, тому що вони допомагають один одному, щось на зразок «Один за всіх, та всі за одного». Між хлопцями виник якийсь зв'язок, який вони цінять і який їм дуже допомагає у створенні пісень і не тільки. Вони вважають рок-музику інструментом який може змінити світ. Ідеї старого року дуже близькі їм, боротьба проти системи(в усіх її проявах), стереотипів та лицемірства – те, що рухає гурт по творчому шляху.

скачать ДЭМО можно сдесь...... http://ps.org.ua/artist/orden
страничка в контакте ...... http://vkontakte.ru/club2906992

Прикрепления: 9199664.jpg (311.6 Kb)


Сообщение отредактировал oktopus - Воскресенье, 05.10.2008, 18:37
 
Форум ВІЧ НА ВІЧ » Украинские исполнители » Панк/поп-панк/ска » "ОРдЕН" (Днепропетровск)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: