Четверг, 18.04.2024, 18:00
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум ВІЧ НА ВІЧ » Украинские исполнители » Панк/поп-панк/ска » Йожики (Киев)
Йожики (Киев)
INSANE_PERSONДата: Воскресенье, 27.07.2008, 11:43 | Сообщение # 1
АДМИН
Группа: Администраторы
Сообщений: 312
Репутация: 5
Статус: Offline
Йожики

Гурт «Їжачки» - це веселі та безтурботні хлопці, які на своїх виступах дають тонни позитивної енергії та надовго заряджають публіку хорошим настроєм. Вони грають новий стиль музики, який вже завоював серця молоді за межами країни і набирає популярності в Україні. Їхні веселі та життєрадісні пісні нікого не залишають байдужими, а ритми не дозволяють просто стояти на місці. Зміст пісень «Їжачків» дозволяє забути про всі проблеми та поринути у неперевершений і яскравий світ, в якому кожен може знайти частинку себе.

Гурт брав участь у фестивалі «ПОДИХ» 16.07.2004 року, у концерті присвяченому Дню молоді, що проходив у м. Києві на Майдані Незалежності, у фестивалі «Перлини сезону -2005», у міжнародному музичному фестивалі «Чайка-7», у заключній частині пісенного конкурсу «Євробачення» що проходила в «Євромістечку».

Гурт «Їжачки» є дипломантами фестивалю «Перлини сезону -2005» у номінації рок -музика, який проходив у м. Запоріжжя 15-17 липня.

Гурт є фіналістом та дипломантом міжнародного молодіжного фестивалю «Чайка-7» (вересень 2005 р.)

Інформація про гурт була представлена у прямому ефірі програми «Підйом» на Новому каналі, на радіо «Промінь» у програмі «Молодіжна ініціатива», у прямому ефірі каналу М1, на телеканалі «Алекс» та «ТВ-5» та у різних періодичних та інтернет виданнях.

Сайт: small.hotmail.ru


Менеджер гурту ВІЧ-НА-ВІЧ
 
ЯшесрДата: Пятница, 08.08.2008, 21:09 | Сообщение # 2
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 51
Репутация: 0
Статус: Offline
мой петрович:) никаму не продам:) тока за большие деньги:)

вообще Йожики - второй колллектив с которым я познакомилась:) первые 4 мне самые дорогие:) так шо попрошу тут слова выбирать:)


[b][color=red]Еволюція SUCKS, революцію давай![/color][/b]
 
Форум ВІЧ НА ВІЧ » Украинские исполнители » Панк/поп-панк/ска » Йожики (Киев)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: