Суббота, 20.04.2024, 06:00
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум ВІЧ НА ВІЧ » Украинские исполнители » Метал » АННА
АННА
INSANE_PERSONДата: Воскресенье, 08.11.2009, 20:04 | Сообщение # 1
АДМИН
Группа: Администраторы
Сообщений: 312
Репутация: 5
Статус: Offline

Почалося все у Львові 12 жовтня 2002 року. Коли чотири парубки з гітарами, барабанами та мікрофоном вирішили творити та грати разом. Згодом їх стало шестеро, додалася ще гітара та семплер. Експерементували зі стилями, змішували з ємоціями. Назва була обраною, як абревіатура, але згодом всі забули, що вона означає. Залишився лише код…

Гурт АННА один з найбільш «заслужених» та найбільш концертуючих гуртів на альтернативній сцені України. Немає мабуть жодного фесту в нашій державі, де б вони не приймали участь. Перлини Сезону, Червона Рута, Таврійскі Ігри, Іншамузика-фест, Руйнація, The Global Battle Of the Bands, Нівроку, Red Alert Open Air та ще багато-багато інших знаних та не дуже майданчиків розривалися під натиском core-драйву цих львівян. Були вагомі досягнення і перемоги, але одна з них матеріалізувалась в довгоочікуваний першачок. Гран-прі фестивалю «Тарас Бульба-2006» дає команді право на запис альбому. Безумовна перемога над конкурентами та «шоу-бізом», який потребує величезну кількість грошей на запис якісного матеріалу. Мрія нарешті зримувалася з дією.
«Тарас Бульба продакшн» (м. Київ) став першою студією, де хлопці робили професійний запис. Весною 2007 року розпочалася робота в студії. Саундпродюсером був задяний Сергій «KNOB» Любінський (гітарист та майстер саунду групи ТОЛ). Але не все виходило так, як треба. Штатний барабанщик гурту Вадим Баюк не зміг допомогти гурту з «технічних» причин, і львів'яни вирішили запросити Прозорова (вокаліста ТОЛ), відомого по своїй барабанній «роботі» в командах Dollheads, Аероплан, Самосабойз, Вхід У Змінному Взутті. Останній справився зі своїм завданням блискуче та ще й наспівав у деяких треках.
Нарешті запис було закінчено, а результат виправдав всі очікування. Альбом-бомба. Диск, який черговий раз яскраво доказує наявність в країні потужної та якісної альтернативної музики. 12 треків – 12 хітів. Попри всіх правил «шоу-бізу». Проти течії. Та ще у команди багато матеріалу, який залишився в демо-записах (деякі можна знайти на просторах всесвітньої мережі) та концертній програмі гурту, але не війшов до диску. Щось «переросли» музики, щось просто залишили в історії. Запис же другого, нового альбому хлопці з АННА бажають розпочати вже в цьому році.

Між тим, дебютник яскраво назвали «Карматреш», і світ він побачить на початку березня на лейблі «Іншамузика». Декілька пісень з диску група планує «закліпувати» вже найближчим часом. В підтримку альбому гурт проїде в березні-квітні туром 20 міст України, що є безумовним рекордом на вітчизняній альтернативній сцені. У 8 містах туру пройдуть спліт-концерти з командою ТОЛ. Чекати залишилось зовсім недовго, а потім треба не прогавити в музичних крамницях перший тираж майбутнього «Альбому року» і концерт нових «зірок» альтернативи в своєму місті. Потужна концертна енергетика АННА не має меж.

На своє п’ятиріччя гурт підписав контракт з альтернативним продюсером Владом Ляшенком, який працює також з командою ТОЛ, та незалежним лейблом «Іншамузика». АННА прийшли на професійну сцену, прийшли всерйоз та надовго.
Поки енергетичний код працює…
А Ви вже знаєте цей код?

Прикрепления: 8496283.jpg (35.9 Kb)


Менеджер гурту ВІЧ-НА-ВІЧ
 
Форум ВІЧ НА ВІЧ » Украинские исполнители » Метал » АННА
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: