Пятница, 19.04.2024, 13:15
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум ВІЧ НА ВІЧ » Украинские исполнители » Фолк » ДримбаДаДзига (Киев)
ДримбаДаДзига (Киев)
INSANE_PERSONДата: Четверг, 07.08.2008, 11:49 | Сообщение # 1
АДМИН
Группа: Администраторы
Сообщений: 312
Репутация: 5
Статус: Offline

Ідея створення гурту почала втілюватися навесні 2006 року за ініціативи бас-гітариста Олександра Новіченка та музикантів Віталія Єрмака - барабани, Сергія Хітсуна - гітара, Інни Прокопчук - вокал, Сергій Соловій - труба, дримба, Сергія Броварнюка - звукорежисер. Втілення думок в життя дало відповідь на питання „Чи можна об'єднати етнічні твори із сучасною музикою?". І цією відповіддю стала поява на українському музичному просторі гурту ДримбаДаДзига, визитівкою якого є пісні з глибоким українським корінням, потужним оригінальним саундом з елементами ска, фанку, хардкору, у якісному драйвовому виконанні.

Концертний шлях гурту розпочався у 2007 року, коли відбувся перший виступ на презентації збірника „Я люблю Карпати". Цей концерт був своєрідним стартом у низці фестивалів та клубних виступів ДримбаДаДзиґи в Україні та за кордоном. Першим великим фестивалем для гурту став „Країна Мрій", на якому ДримбаДаДзига виступала в якості приємної несподіванки для слухачів. Наступними кроками стали виступи на фестивалях, які вперше були презентовані в Україні, і мали високий рівень організацією та вразили складом запрошених артистів. Це були такі фестивалі як „Славське rock", яскравий і потужний фестиваль „Підкамінь", зовсім молодий фестивалі „Етноеволюція" та „Рожаніца". Також багато концертів відбувається за кордоном, а саме у Польші: „Vatra v Lugah", "Letnia academia filmova", фестиваль „Sarri", але найбільшим досягненням ДДД в 2007 році став фестиваль "Przystanek Woodstok", один із найбільших фестивалів в Європі, на якому ДДД мала нагоду представити Україну серед інших гуртів з різних країн світу.

Метою ДДД є відтворення та розповсюдження української музичної культури, гармонійно переплетені між собою етнічні та сучасні музичні напрями у творах ДДД роблять її прогресивною та сприятливою для слухачів з різними вподобаннями та смаками.


http://www.drymbadadzyga.com.ua/


Менеджер гурту ВІЧ-НА-ВІЧ
 
Форум ВІЧ НА ВІЧ » Украинские исполнители » Фолк » ДримбаДаДзига (Киев)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: